Falsíkalatti Szerelvények

A falsíkon belüli WC tartályok mind esztétikailag, mind pedig a kényelem és a gyakorlati szempontok perspektívájából egyaránt jó választásnak bizonyulhatnak. Ugyanis ezeknek a típusoknak a lényege az, hogy külső szemlélő számára csak maga a nyomógombos panel látható, minden más a falon belül kerül elhelyezésre. Ez a megoldás főleg akkor nagyon praktikus, ha annyira szűk a tér, hogy már nem igazán férne be egy WC tartály, de akkor is remek választás, ha egyszerűen kedveli a minimál stílust, akkor ez a típus lehet a megfelelő.

Mindezekhez rendszerint komplett szettek vásárlására van lehetőség, amelyben a tartály mellett egyéb szükséges kiegészítők és alkatrészek is helyet kapnak. Bár ezek alapvetően drágább megoldások, mint a különálló variáció, emellett pedig a szerelése is szinte minden esetben szakembert kíván még kisebb meghibásodás esetén is.

Amit figyelembe kell venni a vásárlás, majd később a beépítés során, az a mélység, amely általában 120-230 milliméter, míg a tartókeretek körülbelül 85-120 centiméter magasak. Szempont emellett az is ennek kapcsán, hogy tégla vagy gipszkarton falba történik majd a beépítés. A vásárlás során először mindenképpen e technikai dolgok mentén érdemes szűkíteni a választék körét.


Schell

A SCHELL-el együtt itt találhatóak a vezető szerelvénygyártók az épületgépészet területén. Az, ami miatt a szerelők,...

Grohe

Legyen szó felújításról vagy új építésről, a Rapid SL WC szerelőkeretei a tervezési lehetőségek világát nyitják meg a fürdőszobában.

Geberit-

A fürdőszobák kialakításakor az ügyfél ma korszerű design-t és innovatív funkciókat vár el. Így a fali WC-k ma már szokványosnak...

Alföldi

A piacvezető Alföldi márka újabb termékterülettel bővíti a termékválasztékát. Az EasyMont egy öblítőtartállyal rendelkező...

Styron

NIAGARA FIX, falon belüli WC tartály, fémvázas