Burkolatok

Amennyiben kiváló minőségű, dekoratív fürdőszobai csempét, vagy bármilyen burkolatot keres, tekintse meg termékkínálatunkat, és válogasson kedvére, hogy fürdőszobája is olyan lehessen, amilyennek megálmodta!

Tekintse meg szaniter áruházunk széles kínálatát, és valósítsa meg azt a fürdőszoba burkolatot, amit mindig is elképzelt! A magas minőség garantált, hiszen nálunk a legkiválóbb gyártók termékei közül rendelhet!

Fürdőszoba burkolatokról: válassza az igazi minőséget!

Fürdőszoba burkolatok igényes, minőségi kínálatával várjuk vevőinket. A szép végeredmény érdekében sose mondjon le a színvonalas alapanyagokról!

Ahhoz, hogy a fürdőszoba burkolás végeredményére az ember büszke lehessen, és hosszú éveken át élvezhesse a helyiség igényes és szép összképét, nagy hangsúlyt kell fektetni az alapanyagok kiválasztására. Minőségi, megfelelő kopásállósággal rendelkező burkolatokkal a vevőket nem érhetik kellemetlen meglepetések, így nem kell idő előtt foglalkozniuk a javíttatással.

A választékunkban elérhető fürdőszoba burkolatokkal garantáljuk, hogy elégedett lesz. A termékek százszázalékban megfelelnek a követelményeknek, tartósak, és nem utolsó sorban esztétikailag is kifogástalanok.

Legyen szó építkezésről, felújításról, érdemes bennünket felkeresnie a fürdőszoba burkolat vásárláshoz, hiszen kiváló munkát lehet végezni alapanyagaink felhasználásával. Legyen Önnek is szép, modern fürdője! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Fürdőszoba burkolatok - hogyan válasszuk ki az ideális színt?

Fürdőszoba burkolatok nagy választékban, rövid szállítási határidővel, kedvező áron - forduljon hozzánk, akár padlóburkolatra, akár csempére van szüksége!

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos helyisége, hiszen reggel a munkába induláshoz, este pedig a lefekvéshez készülődünk itt. A kialakítására, berendezésére ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani és olyan fürdőszoba burkolatokat választani, amikkel hosszú távon is elégedettek leszünk.

A lakberendezés terén is van divat, vannak trendek, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezt minden esetben megéri követni. A fürdőszoba burkolatok terén sokkal fontosabb, hogy nekünk mi tetszik igazán, hiszen mi fogjuk használni. A döntést ne kapkodjuk el, ne válasszunk hirtelen felindulásból! A legtöbben a világos, pasztell, nem túl kirívó színeket részesítik előnyben, amikhez bármilyen kiegészítő illik, ezekkel nem nagyon lőhetünk mellé.

Amennyiben az ideális fürdőszoba burkolatot keresi, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja!

Burkolatokkal a falak is egyedibbé válhatnak!

burkolatokról a padlók és a csempék jutnak eszünkbe, pedig egyéb típusa is létezik a burkolatoknak. A falak díszítésére szolgáló falburkolatokat a belső terekben éppen úgy lehet alkalmazni, mint az épület külső falain.

Az ilyen típusú burkolatok első sorban természetes alapanyagokból készülnek, lehet a falburkolat természetes kő, fa, illetve tégla is. A kültéri felületeken a homlokzat vagy az épület lábazata kaphat ilyen burkolatot, ami egyedi megjelenést kölcsönöz az épületnek. A belső terekben sem ajánlatos túlzásba vinni a falburkolat készítését, mert itt a kevesebb több elve érvényesül inkább. Egy-egy falfelület, kisebb sáv burkolattal történő bevonása segít megtörni a színek, felületek egyformaságát és dekoratívabbá, karakteresebbé teszi a teret.

A természetes burkolat falakra történő alkalmazása nagyszerű választás, ha stílusos, prémium megoldás megtalálása a cél. Az érdeklődök megtalálják a kínálatunkban a Stegu falburkolatait, méghozzá széles választékban! Keressen minket bizalommal és kérjen ajánlatot!

Fürdőszoba burkolatok sötét tónusokban!

A fürdőszobák falain és padlóján leggyakrabban fehér fürdőszoba burkolatot látni. Ez a megszokott árnyalat és az optikailag ideális választás. A világos színek tágasabbnak, tisztábbnak és világosabbnak mutatják a teret.

fürdőszoba burkolatok kiválasztása természetesen egyéni ízlés kérdése, tehát akár sötét színekbe is öltöztethetjük a falakat vagy a padlót. Mire kell ügyelni, ha valaki a sötétebb tónusokkal szeretne kísérletezni? A fekete vagy sötét árnyalatú fürdőszoba burkolatokat ajánlatos valamilyen másik színnel kombinálni, hogy az összhatás extravagáns, játékos, modern legyen, ne pedig komor. A fekete-fehér párosítás klasszikus, de bátran gondolkodhatunk színekben is. A színeket a kiegészítőkkel is becsempészhetjük a fürdőbe vagy tükörfelületekkel tehetjük mozgalmasabbá a feketét. Nem hátrány, ha van ablak a fürdőszobán, mert a bejutó fény csak jót tesz a fürdő hangulatának.

A fürdőszoba burkolatok minőségi modelljeit kínáljuk áruházunkban. Keressen minket elérhetőségeinken és válogasson közülük!

Egy kis segítség a fürdőszoba burkolatok kiválasztásához

Amikor valaki lakást vásárol, vagy a régi otthonát újítja fel, érdemes mindent alaposan átgondolni, hiszen ezeket a munkákat általában nem ismételgetjük évente. Nem szabad elkapkodni a szobában a tapéta, vagy a festék kiválasztását, a konyhabútor megvásárlását, de a fürdőszobaburkolatok terén is célszerű átfontolt döntést hozni.

A fürdőszobaburkolatok abból a szempontból speciálisak, hogy a helyiségben nagy páratartalom fog uralkodni, és sok víz is fogja őket érni. Ezt vegyük figyelembe a választáskor! Az utóbbi években divatosak lettek a nagyméretű csempék és járólapok, amikkel optikailag nagyobbá, tágasabbá varázsolhatjuk a teret, és könnyen tisztíthatóak is. A színek szerepéről se feledkezzünk meg! A világos színek szintén nagyítanak, míg a sötétek inkább a nagy helyiségekben mutatnak jól. Mielőtt kiválasztunk valamilyen extrémebb darabot, gondoljuk végig, hogy biztos, hogy 5 év múlva is tetszeni fog-e!

Fürdőszobaburkolatokat keres? Forduljon hozzánk bizalommal, mi nagy választékkal és kedvező árakkal várjuk!

Fürdőszoba burkolat színes szemszögből!

fürdőszoba burkolat legnépszerűbb változata a csempe, ami ezer meg ezer színben, formában, textúrában elérhető, minden stílusú fürdő kialakításához. A fürdőszoba burkolat egyik meghatározó tulajdonsága a csempék színe. Mélyedjünk el egy kicsit tehát a fürdő színeiben!

A legelterjedtebb választás a fehér, nem véletlenül. A fehér a tisztaság, a higiénia színe és ez jól illik egy olyan térbe, ahol ezeken a dolgokon van a hangsúly. Azonban ma már nem kell ehhez az árnyalathoz ragaszkodni, mindenki a saját ízlése és lehetőségei alapján válasszon. A fürdőszoba burkolat akár sötét, rendhagyó is lehet, de egy ilyen árnyalatnál figyelembe kell venni a fürdő méreteit, a kis tereket ugyanis csak még kisebbnek mutatja.

A fürdőszoba burkolathoz választhatunk föld színeket is, ami kifejezetten ízléses, visszafogott, mégis  stílusos megoldás. Aki trendkövető szeretne maradni, az igazodhat a legújabb fürdőszoba divathoz. Az utóbbi években a természetesség hódít teret magának, de a geometriai minták is népszerűek. A kékkel megidézhetjük a vízpartok hangulatát vagy elmehetünk merészebb irányba és friss színekkel is burkolhatjuk a fürdő falait, zölddel, lilával. Új burkolatért keressen minket bizalommal!

Domino Burkolatok

A Domino márka a neves gyártó – a Tubądzin Group , innovációs vezető, Lengyelország egyik legnagyobb kerámialap-gyártója...

Arté Burkolatok

Az ARTE márka kollekciói az egyedi stílusú enteriőrre vágyó, valamint a hagyományos, meleg enteriőrt kedvelő vásárlóknak...

Cerrad Burkolatok

Több mint húsz éve egyedi porcelán kőagyagot és klinkerlapot készítünk, amelyek megfelelnek a legmagasabb színvonalnak...

Cersanit Burkolatok

Minőségi Cersanit burkolatok

Paradyz Burkolatok

Üdvözöljük a Paradyż Group - a lengyel kerámialapok gyártója. Széles választékban kínálunk kiváló minőségű kerámialapokat...

Tubadzin Burkolatok

A Tubądzin márka egyedülálló megoldásokat kereső emberek számára kínál ajánlatot.

Zalakerámia Burkolatok

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólap gyártó. Fő tevékenysége: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok gyártása,...

Cotto Tuscania Burkolatok

A kerámia ideális anyag bármilyen típusú alkalmazáshoz. Ideális teraszokhoz, sétányokhoz és verandákhoz, és lehetővé...

Opoczno Burkolatok

A helyesen kiválasztott fürdőszoba burkolólapok barátságos, meleg belsőt hoznak létre. A megfelelő elrendezés révén...

Ceramica Color Burkolatok

Ötleteket keres otthonának befejezéséhez? Merítsen ihletet az egyedi elrendezésekből, fedezze fel a lengyel és a külföldi...

Valore Burkolatok

A VALORE márka ismét jelentősen kibővült, melynek köszönhetően a nagyon széles kínálatot mutathatunk az érdeklődők számára....

Konskie Burkolatok

A Ceramika Końskie 1996 óta van jelen a lengyel piacon, és több mint húsz éve a kerámiatermékek egyik vezető gyártója....