Yasmina fürdőszobai burkolat több színben.
Falburkolatok kül és beltérre, széles típusválasztékkal.
Tamiza csempecsalád több színben.
Sarokkádak, zuhanykabinok, kádparavánok, csaptelepek.
Tirani Tori fürdőszobai burkolatok több színben.
Mofém, Teka csaptelepek zuhanyrendszerek.
Minden ami fürdőszoba
Kérjen ajánlatot
A termékkatalógusokból kiválasztott termékekről ide kattintva kérhet ajánlatot.

Kádak, zuhanykabinok

Kádat vagy zuhanykabint válasszak?

Fürdőszobánk kialakítása során számos döntést kell hoznunk, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy kádat vagy zuhanykabint válasszunk. A választás során figyelembe kell vennünk a helyiség méreteit és adottságait, illetve tisztálkodási szokásainkat.

Felgyorsult világunkban mindent a lehető leggyorsabban és legpraktikusabb módon igyekszünk megoldani, mely alól mindennapi tevékenységeink sem képeznek kivételt. Gyakran a tisztálkodással is minél előbb szeretnénk végezni, ennélfogva egy frissítő zuhanyzás jelenti a legjobb megoldást, melyre tökéletes alternatíva egy modern zuhanykabin. A zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy kis helyigényük van, különösen, ha sarokkabint választunk.

Azonban egy fárasztó nap után jól esik kikapcsolódni, elfelejteni a nyüzsgő hétköznapokat és a forró vízben relaxálni, melyhez egy klasszikus formákkal kivitelezett kád kiváló megoldást kínál. A kádak csak nagyobb méretű fürdőszobákba ideálisak, azonban ha ezt a megoldást választjuk, rendkívül elegáns összképet teremthetünk.

Tekintse meg gazdag termékkínálatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást! Felmerülő kérdéseivel és egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

Esztétikus és praktikus megoldás a fürdőszobába: sarokkád

Leendő fürdőszobánk bebútorozásakor a legfontosabb döntés, hogy zuhanykabint, vagy kádat válasszunk-e! Mindkét választásnak megvan a maga előnye, de ha a kád mellett döntöttünk, ezzel még nem zárult le a döntési folyamat. Felmerül egy új kérdés, hogy hagyományos, vagy sarokkádra essen a választásunk!

A sarokkád a közhiedelemmel ellentétben nem foglal nagyobb helyet, mint a hagyományos kádak, és megvan a maga előnye, akár kisebb, akár nagy méretű fürdőszobáról legyen szó. A sarokkád egyik legnagyobb előnye egyértelműen az esztétikumában rejlik. Különleges, modern, exkluzív hatást kelt egy beépített sarokkád, megfelelő elrendezésű fürdőszobában.

Ha nem szimmetrikus a fürdőszobánk alapterülete, lágy, lekerekített vonalaival a sarokkád a legmegfelelőbb választás, mert így optimálisabb a helykihasználás.

A sarokkádak kialakítása változatos, egyedi igényekre szabott, emellett a fürdéshez szükséges kellékek tárolására is kitűnően alkalmas. Ha a fürdőszobánkban kevés hely áll rendelkezésre, akkor tökéletes választás lehet egy aszimmetrikus sarokkád.

Budapesti üzletünkben több nagy márka kínálatából választhat. Katalógusaink megkönnyítik a dolgát, ha sarokkádra, fürdőszoba burkolatra, bútorra, zuhanykabinra, vagy egyéb fürdőszobai kiegészítőre van szüksége!

Üzletünkben az alábbi gyártók kádait és zuhanykabinjait vásárolhatja meg.

Miért válassza a zuhanykabint?

A zuhanykabinoknak számtalan előnyük van. Méretükből adódóan minimálisabb helyet foglalnak el, mint a kádak, így helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb lakások, garzonok esetében is.

De olyan is előfordulhat, hogy egy családi házban két fürdőszoba esetében az egyikbe zuhanykabint helyeznek el. Ez a megoldás azért praktikus, mert így a rohanó hétköznapok során a zuhanyzással időt és energiát spórolhatunk, míg a hétvégéken kényeztető fürdőt vehetünk a másik helyiségben elhelyezett kádban.

Azonban, ez utóbbi opcióra is létezik egy kompromisszumos megoldás, hiszen ma már léteznek olyan, viszonylag nagyobb méretekkel rendelkező zuhanykabinok, melyeknek aljzata kádként funkciónál. Bár praktikussági szemszögből ezek lehetek a legmegfelelőbbek, azonban kisebb fürdőszoba esetén nem szerencsés alkalmazni őket.

A zuhanyzás másik fő előnye, hogy vitalizálja a vérkeringést, ezáltal energikusabban indulhatnak napjaink, mely során még időt és pénzt is spórolhatunk, hiszen átlagosan kevesebb vizet fogyasztunk a zuhanykabinokban eltöltött idő alatt, mint a kádban üldögélve.

Bármelyik verzió mellett is dönt, kínálatunkban minden bizonnyal megtalálja az Ön számára ideális darabot!

Miért is praktikus, ha a zuhanykabin mellett döntünk?

Tagadhatatlan, hogy napjainkban a zuhanyozás egyre kedveltebb, ezért a választék is rendkívül széles lett az elmúlt években. Mindez nem véletlen, hiszen a zuhanykabin vásárlása mellett számtalan érv szól, ezért egy mondatban nem is tudnánk összefoglalni, hogy miért is előnyös ezt a lehetőséget választani a káddal szemben.

A zuhanyozás során általában nem használunk el sok vizet, így anyagi szempontból megéri egy számunkra tetsző stílusú zuhanykabint vásárolni, valamint valljuk be őszintén, hogyha kisebb lakásban élünk, akkor rendkívül sok helyet megspórolhatunk egy zuhanykabinnal, hiszen a fürdőszobának egy kisebb sarkában is könnyedén elfér.

Mint említettük, napjainkban a zuhanykabinokból rendkívül széles választék áll rendelkezésünkre, amelynek köszönhetően könnyedén megtalálhatjuk a nekünk tetsző modellt. Az elmúlt évek egyik sikerdarabja a modern stílusformákat követő, üvegfalas zuhanykabin, amelynek esztétikai szépségét az egyszerű vonalvezetés és az minőségi üvegfal adja.

Ha Ön is divatos, de egyben költséghatékony megoldást keres, akkor tekintse meg az üzletünkben található zuhanykabinokat, valamint lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken.

ravak.jpg riho.jpg kolpa.jpg
Ravak Riho Kolpa
radaway.jpg macryl.jpg aqualife.jpg
Radaway M Acryl Aqualife
h2o.jpg
H2O
Top termék
Kiemelt Akció